For forældre​

Som forældre til en ung på Østergaard er du i høj grad også en del af det voksen samspil der er brug for omkring dit barn. I er de mest betydningsfylde, og det er jer der skal støtte/hjælpe/guide jeres barn - og for en relativ kort periode, får vi også lov til at være med. Vi har stor respekt for, at i giver os lov til at komme med ind i jeres liv.

Vi skal i samarbejde finde ud af hvordan Østergaard kan støtte/guide/hjælpe dit barn med at arbejde med sine udfordringer. Som forældre er det jer der er eksperterne -  i kender jeres barn bedst! Den viden har vi brug for at i deler med os. 

For os handler det i høj grad om, at i som forældre/netværk fortsat er involveret på det niveau der passer til jeres barns behov - og det kan variere  fra stort til småt. Det er vigtigt, at  vi får talt om de udfordringer vi oplever -  både de den unge har men også dem vi som voksne omkring den unge har.

Vi tror på at tæt kontakt, godt samarbejde og åbenhed os og jer imellem, er med til at gøre den store forskel og sikre, at den unge får en god anbringelse - og at den unge opnår succes i forhold til at arbejde med de mål, sagsbehandleren har udarbejdet i forhold til anbringelsen.

På Østergaard er der altid tid og rum til en snak - enten ansigt til ansigt eller over telefonen.

Find yderligere information inden for følgende områder ved, at klikke ind på nedenstående links.

Opholdsstedet Østergaard

Birkedalvej 26
​8500 Grenaa

​CVR: 26193672

Tlf.: 61 38 01 26

​E-mail: info@insoestergaard.dk